Događanja

AQUA FEST 

Opis: Festival koji se već tradicionalno održava svakog lipnja u Varaždinskim Toplicama kako bi se posjetiteljima približilo bogatstvo ovog kraja, a to su prije svega ljekovita termalna sumporna voda, kao i njegova povijest i kultura koja se zasniva na bogatom nalazištu iz rimskih vremena. U sklopu Aquafesta biti će organizirane rimske igre, povorka, rimske kreativne radionice, sajam, gastronomija će biti inspirirana starim Rimljanima, a biti će izabavno- glazbeni program.

TOPLIČKE KULTURNE NOĆI
Opis: Kazališne predstave i brojni koncerti na otvorenom (gradski park, atrij Starog grada...) Lovrečevo. Opis: Obilježavanje dana grada kad Varaždinske Toplice ponovo postaju trgovišće kakvo su nekad bile, uz bogatu ponudu tradicionalnih proizvoda i rukotvorina, razne radionice i glazbeni program. 

ANIN BAL
Opis: U čast zaštitnice grada Varaždinskih Toplica, sv. Ane, održava se svake godine raskošan bal uz zabavan animacijski program i modnu reviju. 

BICIKLIJADA (Like za bike)
Opis: Upoznajte topličke brežuljke na dva kotača uz rekreaciju i dobru zabavu. 

VIKEND MLADOSTI
Opis: Toplička udruga mladih svake godine organizira Vikend mladosti na kojemu svi zainteresirani mogu sudjelovati u raznim radionicama poput plesnih, fotografskih, izrade grafita i zabaviti se uz paintball, razne društvene igre te koncerte na otvorenom (rock, elektronska glazba). 

KAJKAVIJADA
Opis: 22. po redu Kajkavijada dječja je revijalna manifestacija koja za cilj ima očuvanje kajkavskog govora i baštine. Kukuljevićevi dani Opis: Književno- znanstveni skup povodom Kukuljevićevih dana.

Više u ovoj kategoriji: « Seoski turizam Fotogalerija »